Waar mogen Selina, Jelena en Roan logeren?

Voor Selina (12), Jelena (11) en Roan (6) zijn wij op zoek naar een warm en actief pleeggezin in Den Haag. 

Deze zussen en broer wonen in Den Haag met hun moeder en hebben hier in de omgeving verder geen familie. Hun moeder draagt de zorg voor hen alleen, maar is op dit moment flink overbelast. 

Ze gunt haar kinderen dan ook een warm gezin, waar zij een band mee op kunnen bouwen en leuke dingen mee kunnen ondernemen. 

We zoeken voor Selina, Jelena en Roan een gezin in of om den Haag waar zij 1x per twee weken of vaker een weekend met elkaar mogen logeren.

Heb jij tijd en energie om deze kinderen een fijn en actief weekend te bieden met echte aandacht? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Selina is creatief en houdt erg van knutselen. Jelena is creatief, houdt van lezen, dansen en acteren. Roan is een sportief jongetje, hij houdt van bouwen met lego en spelen. Ook is het fijn als de kinderen sportieve activiteiten ondernemen en lekker naar buiten gaan. 

Roan is allergisch voor katten, en de kinderen eten geen varkensvlees. 

Meer weten?
Laat je gegevens achter via het formulier hieronder, dan nemen we snel contact met je op.


Let op: Selina, Jelena en Roan zijn fictieve namen. Een screening is onderdeel van het proces om pleegouder te worden. 

Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Ambulante spoedhulp

Als de veiligheid van een kind acuut in gevaar komt, dan de-escaleren en stabiliseren wij met ambulante spoedhulp de crisissituatie. Zodat de veiligheid van het kind weer gewaarborgd wordt.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

HGD intake

Staat voor Handelingsgerichte Diagnostiek en is een uitgebreide intake.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.