Doneer je schoolhek!

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 19.000 pleegkinderen. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. 

 Het aantal nieuwe pleegouders dat zich aanmeldt daalt, terwijl we voor veel kinderen op zoek zijn naar een pleeggezin. Daarom starten we een nieuwe wervingsactie: Doneer je schoolhek en help mee bij het vinden van nieuwe pleegouders!

Mogen wij jullie schoolhek lenen?

Maak je geen zorgen, we laten het hek gewoon staan. We willen er een spandoek op hangen. Want misschien zijn er op en rond jullie school ouders die nog een plekje over hebben om een kind voor korte of lange tijd op te vangen.

Zo kunnen jullie helpen om het positieve verschil te maken in het leven van een kind. Net zoals leraren dat elke dag al doen. Wil jij van jullie schoolhek een goede daad maken? Klik op de button en doneer je schoolhek!

Ja, ik doneer graag ons schoolhek

Registreer je schoolhek en kies een spandoek (220 x 75 cm) uit. Wij bezorgen 'm helemaal gratis en hangen 'm op wanneer het jullie het beste uitkomt.

De spandoeken zijn elk 220 cm bij 75 cm, geprint op zeildoek. 

Optie A:

Optie B:

Veel kinderen wonen bij hun mama en hun papa, andere kinderen wonen bij één van de twee. En sommige kinderen wonen een tijdje in een ander gezin, een pleeggezin. Zij zorgen voor een kind, wanneer dat voor de ouders even niet lukt. Pleegzorg bestaat in heel veel verschillende vormen. Sommige pleegkinderen wonen zeven dagen in de week bij hun pleeggezin. Anderen af en toe een weekend of tijdens de vakantie. Dat hangt af van wat het beste is voor het pleegkind.