Zahra zoekt een gezin waar ze samen met Tyson kan wonen

"Op dit moment wonen Tyson en ik niet bij elkaar en dat doet ons heel veel pijn, we zoeken een plekje waar we met z'n tweeën een rustig en gelukkig leven kunnen leiden."

We hebben een hele bijzondere oproep. We zoeken voor Zahra (16 jaar) namelijk een gezin waar zij samen met haar hond Tyson (2 jaar) kan wonen.

Zahra zit in het examenjaar van VMBO-tl. Zij wil volgend schooljaar een opleiding tot doktersassistent gaan volgen en wil uiteindelijk kinderpsychologe worden.

Zahra vindt het leuk om naar school te gaan, films te kijken, en om met vrienden af te spreken. Haar hond is haar beste vriend en zou daarom ook dolgraag samen met hem in een pleeggezin willen wonen.

Hieronder vertelt ze je zelf waarom. 

Ik ben Zahra en dit is mijn hond Tyson, of hoe ik hem noem “mini” ook al is hij niet zo mini meer. Tyson is een kruising pitbull red nose / stafford, hij is ongeveer 60 cm hoog en word in mei 2. Hij is dus nog een jonge hond en heel speels. 

We gaan graag samen wandelen en spelen veel. Ook houd hij heel veel van knuffelen en lekker eten. Hij kan niet zo goed tegen vreemde mensen dus een goede kennismaking is belangrijk.

Hij kan goed met andere honden samen of hondjes, met katten zou ik het niet weten hij heeft nooit een dier kwaad gedaan en gaat vooral naar ze toe om te kijken of ze willen spelen. Hij is lief tegen kinderen en kan ook heel voorzichtig met hun zijn.

Op dit moment wonen Tyson en ik niet bij elkaar en dat doet ons heel veel pijn, we zoeken een plekje waar we met z'n 2en een rustig en gelukkig leven kunnen leiden.


Let op: Zahra is een fictieve naam. Een screening is onderdeel van het proces om pleegouder te worden.